Thuis ProductenFEP-Verspreiding

FEP-Verspreiding/pi-Filmrang/de Stevige Inhoud van 50%/Waterige Vloeistof

FEP-Verspreiding/pi-Filmrang/de Stevige Inhoud van 50%/Waterige Vloeistof

FEP Dispersion / PI Film Grade / 50% Solid Content / Aqueous Liquid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Everflon
Certificering: SGS,RoHS.ISO
Modelnummer: D50S

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000kg
Verpakking Details: 25kg in Trommel; 1250kg in IBC-Trommel
Levering vermogen: 50T per Jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Materialen: FEP inhoud: 50%
PH: 9 MFi: 3-6
Pakket: 25kg trommel of IBC Toepassing: Pi-Filmdeklaag

FEP-dispersie / 50% vaste stof / waterige vloeistof / geen PFOA / PI-filmcoatingKorte introductie


Everflon ® FEP Dispersion D50 is een gebroken witte waterige met niet-ionische oppervlakteactieve stof. Het biedt inertie voor bijna alle industriële chemicaliën en oplosmiddelen, stabiliteit bij hoge temperaturen, uitstekende diëlektrische eigenschappen; uitstekende weersbestendigheid en antikleefeigenschappen, waarbij de temperatuur tussen -240 ° C (-400F) en 200 ° C (400F) ligt. Het kan worden gebruikt om sommige van de unieke eigenschappen van FEP aan eindproducten te geven die moeilijk te maken zouden zijn met behulp van traditionele smeltextrusieprocessen.


Eigenschappen van Everflon FEP-dispersies


Everflon® FEP Dispersion kan worden gebruikt voor het coaten of impregneren van poreuze structuren of om dunne lms te maken. Het kan worden gecoat en in de smelt worden gebonden aan polytetrafluorethyleen (PTFE) -hars of worden gebruikt als een smeltlijm.


Gegevenslijst van Everflon FEP Dispersion D50S


ITEM EENHEID ASTM D50F
Stevige inhoud % FEP per gewicht D12086 50
Dichtheid van dispersie g / cm 3 D12086 1.41
oppervlakte-actieve stof inhoud % D4895 6
Dispersie Partical Size um 0,20
PH E70 9
Brookfield-viscositeit mPa.s D2196 25


Hoofdtoepassing van Everflon FEP Dispersion D50S


1. PI-filmcoating


Hoofdverwerkingsmanier van Everflon FEP Dispersion D50


Conventionele dompel- of vloeitechnieken kunnen worden gebruikt voor het coaten of impregneren van stoffen, vezels en andere producten van hoge temperatuur met Everflon® FEP D50. Een FEP-harscoating op geweven weefsels gemaakt van vezels met hoge temperatuurbestendigheid, kan worden gemaakt door dompelcoaten. Opeenvolgende passages kunnen nodig zijn om de gewenste dikte op te bouwen om een ​​gladde, barstvrije coating te produceren. Elke coatinglaag wordt meestal gedroogd om water te verwijderen (meestal bij 120 ° C [250 ° F]), gebakken om het bevochtigingsmiddel te verwijderen (meestal bij 270 ° C [518 ° F]) en vervolgens verwarmd boven het kristallijne smeltpunt van de harsdeeltjes (ongeveer 265 ° C [509 ° F]). Als het

Everflon® FEP D50 wordt gebruikt als toplaag over een met PTFE gecoat weefsel of andere delen, de coating moet worden verwarmd om PTFE te smelten (ongeveer 337 ° C [639 ° F]) om de hechting te maximaliseren.


Andere vaste of vloeibare ingrediënten kunnen worden toegevoegd aan Everflon® FEP D50 om een ​​specifiek gedrag bij de verwerking of het eindproduct te bieden


De details kunt u vinden op www.everflon.com.


Pakketbezorging


Everflon ® FEP D50 moet op de juiste manier worden bewaard om de stabiliteit van de dispersie te maximaliseren. De FEP-deeltjes bezinken bij langdurige stilstand en / of bij langdurige verwarming, temperaturen boven 40 ° C (104 ° F) moeten worden vermeden.


De dispersie moet worden beschermd tegen bevriezing, waardoor onherstelbare bezinking optreedt.


Het optimale opslagtemperatuurbereik is 7-24 ° C (45-75 ° F). Als dispersies gedurende langere perioden moeten worden opgeslagen, is opslag op lagere temperatuur wenselijk.


Voor optimale prestaties moet Everflon FEP D50 voorzichtig worden gemengd of maandelijks gerold en vóór gebruik.
Opslag- en behandelingszones moeten schoon zijn. Houd de dispersiesrommel gesloten en schoon om zowel verontreiniging als coagulatie door drogen aan het vloeistofoppervlak te voorkomen. Hoge verwerkingstemperaturen zullen zelfs zeer kleine vreemde deeltjes zichtbaar maken en / of defecten in afgewerkte producten veroorzaken.

Een goede huishouding en een zorgvuldige bediening zijn essentieel.

Contactgegevens
Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd

Contactpersoon: Chen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten