products

FEP-Hars/de Verwerking van MFI 1,5/Afgietsel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Everflon
Certificering: UL,SGS,Rohs,FDA,ISO9001
Modelnummer: FEP M4601
Min. bestelaantal: 500 KG
Verpakking Details: 25kgs/barrel, met pallet
Levering vermogen: 3000T per jaar
Gedetailleerde informatie
CAS-nummer: 25067-11-2 Andere Namen: fluorinated ethyleenpropyleen
Verschijning: Doorzichtig deeltje GS-code: 39046900
Gebruik: Pompvoering Smeltingspunt: 260℃
Hardheid: D56
Hoog licht:

fep granule

,

raw plastic granules


Productomschrijving

FEP-Hars/de Verwerking van MFI 1,5/Afgietsel


 


Korte Inleiding


      Everflon ® FEP is een smelting-processible fluoroplastic hars beschikbaar in korrelvorm. Het is een copolymeer van tetrafluoroethylene (TFE) en hexafluoropropylene (HFP), zonder additieven, heeft een lagere smeltingsviscositeit dan PTFE en kan als andere thermoplastische harsen door de processen van de smeltingsstroom van uitdrijving, overdracht worden verwerkt, injectie en compressie het vormen. Omdat de energie plakkend tussen zijn koolstof en fluoratomen zo hoog is, en de molecule volledig met fluoratomen wordt gevuld, fluorocarbon van Everflon ® FEP heeft het polymeer uitstekende thermische, elektro, en chemische stabiliteit.

 

 


Gegevenslijst van Everflon FEP M4601


 

PUNT EENHEID ASTM M4601
Het Tarief van de smeltingsstroom g/10min 372℃ D2116 1.5
Treksterkte Mpa (psi) D638 30 (4.350)
Verlenging % D638 340
Smeltpunt °C (°F) D4591 260(500)

 

 


Hoofdverwerkingsmanier van Everflon FEP M4601


 

De korrel van Everflon FEP M4601 is belangrijkst voor afgietselverwerking.

 

 


Hoofdtoepassing van Everflon FEP M4601


 

1. Voeringen van buizen

2. Pump&Valves

 

 

 


Eigenschappen van de Harsen van Everflon FEP


Thermische Eigenschappen: Everflon FEP biedt superieur betrouwbaarheid en behoud van zijn eigenschappen in een brede thermische waaier van cryogeen tot op hoge temperatuur (- 200°C aan +200°C) aan.

Chemische Eigenschappen: Everflon FEP handhaaft zijn fysische eigenschappen in extreme milieu's. Het verstrekt uitstekende chemisch product en permeatieweerstand met inbegrip van blootstelling aan verwering, licht, en vochtigheid.

Elektrische Eigenschappen: Een lage diëlektrische constante en dissipatiefactor bestaat samen met hoge diëlektrische sterkte over een brede waaier van frequenties en temperaturen.

Lage Wrijving: Everflon FEP biedt de laagste kritieke oppervlakte-energie van om het even welke kunststof naast uitstekende water en olierepellency voor de toepassingen van non-stick en vormversie aan.

Hoge Transparantie: De producten die van Everflon FEP worden voorbereid zijn transparant met goede overbrenging van zowel ultraviolet als zichtbare golflengten; laagste r.i van om het even welk plastiek en gekenmerkt door zeer laag lichtbezinning

 

 


Package&Delivery


Everflon ® FEP wordt verpakt in 25kg, enige laag, plastic zakken. Voor geschikte verzending, worden de orden van 1.000 kg-pallets geadviseerd.

 

De eigenschappen van de harsen van Everflon ® FEP konden zonder beperkte tijd opslaan. Indien het pakhuis ontworpen om verontreiniging en watercondensatie in de lucht op de hars te vermijden wanneer het openen.

Contactgegevens
Chen

WhatsApp : +8618571689228