Thuis

Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

 

Co. van het Everflonpolymeer, Ltd behoort tot de C&F-groep, is de Chinese belangrijkste fabrikant van fluoropolymer producten en is de belangrijke uitvoer op dat gebied. Wij streven ernaar om nieuwe mogelijkheden om te leven en de industrie te vinden door de meesten van fluorkenmerken te maken die wijd in toepassingen gebruikten die zich van gegevens en de semicodnductorindustrieën aan huishoudenpunt uitstrekken dat in elke dag het leven wordt gebruikt. Het potentieel voor het ontwikkelen van toepassing voor onze producten groeit zonder beperking.

 

 

 

 

Fluoropolymer van het Everflonmerk stelt de grondstoffen met inbegrip van ptfe-fep-pvdf-PFA en ETFE, het Poeder, Verspreidings en Korrelstype tevreden. Wij produceren uit de workshop van AHF aan R22 en eigen 10,000T TFE & van de Capaciteit en van de Polymerisatie van 5000T VDF, om over 5,000T fluoroplastic PTFE en 3,000T te vervaardigen.

 

 

 

Everflon plus Merk hoofdforcus bij het samenstellen op basis van Everflon-fluoropolymer grondstoffen om betere kwaliteit te veroorzaken en customerized fluoropolymers zoals PTFE-samenstelling, Kleurenconcentraat of Gekleurde Harsen, Schuim Concentrae en Reinfoced-de samenstelling, levert ook Dwars aaneen te schakelen producten.

 

 

 

 

De hoofdnadruk van het Techyoursmerk op diverse toepassingstechnologie en de producten van fluoropolymers, wij ontwikkelden de PTFE-non-stick deklagen van de waterbasis, de Teflonbuizen en de Films, PTFE-de omslagband en de films, 3D drukflurorpolymers… Wij zullen houden ontwikkelend meer nieuwe toepassingen op basis van Everflon-fluoropolymers.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : Everflon

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit ptfe hars voor verkoop Van goede kwaliteit ptfe hars voor verkoop Van goede kwaliteit ptfe hars voor verkoop Van goede kwaliteit ptfe hars voor verkoop